Kundtyper

Lägenheter, fastighetsservice, bokning av tvättstugor, gemensamma utrymmen och förråd

Telkey LOCK multifunktionslås för portar, serviceutrymmen och lägenheter är utrustade med våra smarta mTAC accesskoder som kan användas för olika ändamål – boende, reparationer, larm, leveranser mm. Låsen som fungerar helt offline kräver ingen internetförbindelse, SIM-kort eller elslad­dar. De är enkla att installera och flytta samt har låga driftskostnader. Monteras på befintliga godkända låskistor och cylindrar från etablerade låsleverantörer.

Telkey´s lås och system för access är integrerad med bokningssystem, serviceordersystem och system för betalning. Läs mer i faktablad nedan om BRFNet och Storage365.

Telkey faktablad för fastighetsägare och boende i PDF
Telkey faktablad med BRFNet för bostadsrättföreningar i PDF
Telkey faktablad med Storage365 för förrådsuthyrning i PDF

Hotell, pensionat, fjällanläggningar och campingplatser

Kunden bokar via ett bokningssystem och får tillbaka en bokningsbekräftelse och accesskoder till aktuella lås/utrymmen. Koderna visas i mobilen på ett “kodkort”, som är aktivt under hyresperioden och upphör vi avresa. In- och utcheckning kan därmed förenklas – vilket minskar personalkostnader samt ökar servi­cenivån.

Vi kan också kombinera lås och system med betalning för åtkomst till utrymmen eller produkter. Det görs med en tag (NFC/QR-kod) som placeras vid en dörr eller ett skåp där betalning görs via t ex Swish innan koden skickas till mottagarens mobil. Vi har dessutom en mobil app som hanterar interna och externa kassor för mat, dryck, bastu, uthyrning av utrustning m.m.

Telkey faktablad för smarta hotell och pensionat i PDF
Telkey faktablad för fjäll- och fritidsanläggningar i PDF
Telkey faktablad för campingsplatser i PDF

Sportanläggningar

Kunden bokar speltid, plats och kanske en spelpartner och får tillbaka en bokningsbekräftelse samt aktuell accesskod. Koder kan både skapas i samband med bokningen eller helt separat från en mobil av behörig person. Kom ihåg att det alltid finns möjlighet att använda en vanlig nyckel till våra lås. Med våra tilläggstjänster kan du också kombinera accesskoder med mobil betalning och elektronisk kvittohantering samt olika typer av kassor för mat, dryck, uthyrning av utrustning mm.

Se exempel på kund på www.matchi.se