Behandling av personuppgifter

Telkey behandlar/lagrar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar och kontakta dig samt för att kommunicera information och erbjudanden. Vi säkrar dina personuppgifter och rättigheter genom att inte dela med oss till någon partner eller annan utomstående till bolaget och genom personuppgiftsbiträdesavtal samt hanterar dina personuppgifter i övrigt i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2106/679.

Genom att sända ett e-mail till info@telkey.com och skriva “jag samtycker” eller “jag samtycker inte” till att Telkey behandlar mina personuppgifter så som beskrivet ovan. Vid samtycke godkänner du att Telkey skickar relevant information per e-post om sina produkter och vid ej samtycke raderas dina personuppgifter ur Telkeys register. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot mer information från Telkey genom att sända ett e-mail till info@telkey.com och meddela “jag samtycker inte”, varvid dina personuppgifter raderas.

Tveka inte att kontakta oss via info@telkey.com om du har frågor eller önskar information om hur Telkey behandlar dina personuppgifter. Se även uppgifter under “Kontakt”.

SV